• AUTOMASIKAN PENGIKLANAN ANDA

    Memudahkan anda, menjimatkan masa dan kos iklan yang minima. Tingkatkan jualan anda melalui Media Sosial

Era Revolusi Automasi Pemasaran Digital

Kerja-kerja Marketing di Platform Media Sosial dan Plaform yang lain dilakukan secara Automasi, Ringkas, Lengkap dan Menjimatkan Kos Operasi serta Kos Iklan dan Pemasaran Anda.

Dunia hari ini tiada siapa yang boleh menafikan akan kepentingan pemasaran digital. Sekiranya kita melaksanakan usaha mempromosikan dengan secukupnya, kita akan dapat memenuhi keperluan perniagaan kita dan meningkatkan minat pembelian bagi produk atau servis yang ditawarkan.

Jika anda perlu menjadi lebih daripada pesaing anda, anda harus aktif dan mengetahui apa yang sedang direncanakan oleh pesaing anda. Hari ini, dunia bergantung kepada aktiviti media sosial yang berdaya maju disampaikan dalam bentuk rakaman digital, grafik, kandungan bertulis dan sebagainya.

Perlu di ingat, untuk menjadikan perniagaan yang berjaya, anda perlu mengenal pasti bakal prospek anda dan merumuskan strategi yang bersesuaian. Hari ini dan pada masa ini pemasaran digital telah menguasai saluran pemasaran tradisional.

Oleh yang demikian, penting bagi anda mengetahui tentang kemajuan terkini dalam perniagaan dan kaedah pemasaran secara digital supaya anda dapat menempatkan diri anda dan perniagaan anda kekal relevan.

Saluran Pemasaran SocMed

Sebagai pemilik perniagaan, anda perlu tahu bahawa majoriti usaha pemasaran digital yang berjaya bukanlah hasil usaha sehari dua. Banyak masa yang diperlukan untuk meneliti trend pasaran, menganalisis data, menentukan matlamat dan akhirnya membina strategi yang berkesan untuk mencapai matlamat pemasaran digital yang berkesan.

Strategi memilih saluran digital yang tepat untuk perniagaan anda bergantung pada matlamat anda dan pasaran sasaran anda. Taktik digital adalah perkara khusus yang anda akan gunakan dalam saluran digital pilihan anda untuk berkomunikasi dengan sasaran pasaran supaya mencapai hasil seperti yang diinginkan.

Apa yang kami sediakan di laman web ini adalah jalan pintas dengan bantuan pelbagai kaedah Platform Automasi yang memudahkan anda menerokai pemasaran digital secara berkesan.

Kami Bawakan Kepada Anda Aplikasi & Software Yang Boleh Membantu Anda Dalam Pemasaran SocMed Yang Terbukti Berkesan

KIT FB – AUTOMASI FESBUK

Jimatkan Kos Iklan dan Maksimumkan Pemasaran Zero Kos Di Facebook

Kini Anda Boleh Post Iklan Di Multi Group, Auto Join Group, Auto Add Friend & Hantar Inbox Message Kepada Rakan Dengan Mudah Tanpa Halangan Dan Semudah ABC. Automasikan Bisnes Anda Di Facebook Sekarang!

Terdapat 7 Fungsi Utama

KITFB atau AUTOFB (AutoFesbuk) adalah software untuk automasi di Facebook terutama di Facebook Group. Jika anda seorang peniaga online dan ingin jimatkan kos iklan dan pemasaran, maka software ini sesuai untuk anda.

1. Auto Add Friends

Nak tambah rakan FB yang targeted bukan lagi perkara yang sukar untuk dibuat. Dapatkan UID atau Username pengguna FB dan biarkan sistem auto add mereka sebagai Friend anda.

Anda boleh dapatkan targeted Friends dari FB Group, Fanpage atau dari post yang mempunyai banyak engagement. Facebook wall anda lebih meriah dan jualan juga mudah berlaku jika anda dikelilingi kawan-kawan yang kena dengan target anda.

Dapatkan Senarai FB Friend Yang Sesuai

2. Auto Inbox Friends

Bina engagement dengan rakan-rakan FB anda melalui fungsi Auto Inbox Friends. Hanya klik extract dan sistem akan extract semua list FB Friend anda. Kemudian anda boleh hantar apa-apa mesej kepada mereka dengan sekali klik.

Anda boleh hantar mesej kepada rakan anda sama ada Text sahaja atau Text+Image. Tak perlu lagi guna kaedah manual untuk send message inbox kepada rakan FB anda. Rehatkan jari-jemari anda dan biarkan robot lakukan!

Tingkatkan Engagement Dengan Rakan FB

3. Auto Join Groups

Antara perkara yang menarik tentang Facebook adalah Facebook Group. Di situlah tempat ramai targeted prospek berkumpul dan ramai juga peniaga online mempamerkan produk mereka untuk dapatkan jualan tanpa FB ads.

Dengan fungsi Auto Join Group, anda hanya masukkan keyword dan sistem akan search semua group yang ada di Facebook berdasarkan keyword yang ditetapkan. Kemudian, klik start dan sistem akan auto join group FB tersebut. Tak perlu lagi habiskan masa nak join secara manual.

Mudah Untuk Join Multi Group di FB

4. Auto Post Groups

Nak optimumkan pemasaran di Facebook Group tapi penat nak kena post satu per satu? Kini tiada masalah lagi dengan adanya fungsi Auto Post Group. Ini adalah fungsi yang paling digemari oleh para peniaga di Facebook terutama yang ingin jimatkan kos iklan.

Extract senarai group dari FB anda dan pilih group mana untuk anda hantarkan iklan. Dengan sekali klik, sistem akan mula hantar iklan ke group-group yang anda setkan. Work Smarter, Not Harder!

Mudah Untuk Post Iklan di FB Group

5. Auto Share Post (NEW)

Usah bazirkan banyak wang anda dengan FB ads (paid reach). Jika anda sering buat FB Ads dan mahu tingkatkan organic reach ke Page, anda boleh gunakan fungsi Auto Share Post. Copy ID post iklan anda atau post orang lain dan auto share post tersebut ke group-group FB yang anda join.

Dengan fungsi ini, secara tidak langsung post iklan anda juga viral di FB Group dan dapat tingkatkan reach yang datang dari Group. Tak perlu lagi habiskan masa nak share post secara manual. Ini adalah antara kaedah paling terbaik dan selamat untuk optimumkan pemasaran di FB.

Jimatkan FB Ads & Tingkatkan Organic Reach

6. Auto Bump Post (NEW)

Masalah utama seller yang sering beriklan di FB Group ialah, mereka sukar untuk tingkatkan reach post kerana terpaksa bersaing dengan banyak posting orang lain. Dengan adanya fungsi Auto Bump Post, anda boleh auto komen di semua post anda supaya post anda sentiasa berada di newsfeed dan dilihat oleh ramai orang.

Kalau iklan anda menarik dan kena pada sasaran pelanggan, tak mustahil jualan anda dapat digandakan! Anda juga boleh bump post iklan dari FB Page anda. Boleh juga bump post orang lain, tapi jangan buat spam pulak ya.

Tingkatkan View & Engagement di FB Post

7. Auto List Items (NEW)

Anda adalah seorang dropshipper atau berniaga di Shopee marketplace? Jika ya, jom tambah channel kedai online anda di FB marketplace pula.

Buat listing produk menggunakan fungsi Auto List Marketplace dan kemudian tekan upload. Ratusan/ribuan produk jualan anda boleh dipaparkan di FB marketplace. Tak perlu lagi habiskan masa untuk upload produk secara manual.

Buka Kedai Online di FB Marketplace

Sekarang ni zaman automasi, anda akan terus ditinggalkan pesaing jika masih kekal gunakan cara lama yang memenatkan

Jika anda seorang Agency Marketing, anda boleh bantu usahawan lain dengan tawarkan servis marketing menggunakan software ini. Ramai usahawan yang nak tingkatkan pemasaran tapi tiada masa sebab sibuk dengan urusan lain terutama biz-owner.

Ramai juga team sales produk branded sama ada stokis, dropship atau affiliate dah gunakan software ni untuk bantu automasi pemasaran mereka. Dengan bantuan software ni, mereka dapat konsisten buat auto posting dan boleh fokus kepada close sales.

Antara Fungsi Lain dan Kelebihan Software Ini

Multiple Account

Anda boleh connect seberapa banyak akaun FB anda dengan software ini. Kemudian anda boleh buka kesemua akaun FB tersebut dan lakukan auto post sekaligus.

Multiple Posting

Boleh hantar mesej Text sahaja atau Text+Image atau Text+Video. Juga mempunyai fungsi history logs bagi memudahkan anda memantau log aktiviti anda di Facebook.

Anti-Banned Features

Boleh hantar mesej/posting dengan ayat yang berbeza (spintax), mentioned name, add timestamp, random delay time, pause during sending dll. Ini dapat kurangkan risiko iklan anda di banned.

Free Updates

Anda hanya bayar sekali sahaja tetapi anda dapat Free Updates selagi software ini terus boleh digunakan. Software ini akan sentiasa ditambah fungsi yang lebih baik dari semasa ke semasa.

Group Support

Kami sediakan group support untuk tujuan membantu anda sekiranya menghadapi masalah sepanjang menggunakan software ini. Sebarang update dibincangkan dalam group.

Add-On Software

Kami juga akan kongsikan beberapa software tambahan yang dapat bantu mudahkan lagi bisnes anda di internet seperti software Wasap Automation, SocMed Manager, Viral Link, FB UID Extractor dll.

No Token Required

Anda tidak perlu token atau API access untuk gunakan software ini. Tiada lagi masalah seperti “error validating access token”.

Support RDP Server

Jika anda ingin run software 24 jam tanpa henti dan ingin akses melalui smartphone atau komputer MAC OS, anda boleh install software ini di RDP (Virtual Computer).

Auto Share + Bump Post

Fungsi baru untuk auto share post, auto listing produk ke FB marketplace dan auto ‘bump comment’ di post FB group. Mudah untuk optimumkan lagi pemasaran anda di FB.

Kit Ini Sangat Sesuai Untuk Mereka Yang Sibuk Tetapi Dalam Masa Yang Sama Ingin Automasi Bisnes Mereka Di Facebook

Jimat masa untuk posting dan anda boleh fokus kepada perkara yang lebih penting. Biarkan robot lakukan tugas anda secara automatik.

Kami buka akses LIFETIME dengan harga yang sangat berbaloi…

Kami dah luangkan masa beribu jam untuk develope & update software ni sehingga sekarang. Nilai sebenar software ini adalah RM2,500 tetapi kami jual dengan harga yang sangat murah dan ianya sekali bayar sahaja demi untuk membantu usahawan.

WeCreativez WhatsApp Support
MyBazar2u Support
Bagimana boleh saya bantu anda?